Overlijden Denis Lippens

Op zondag 20 mei is Denis Lippens overleden. Hij werd 85 jaar. Zich MACW voorstellen zonder Denis is quasi onmogelijk. Hij is onafgebroken lid geweest sinds 1957 met stamnummer 4. Geen taak was hem teveel: atleet, trainer, materiaalmeester, bestuurslid, jurylid, voorzitter ad interim. Je kan het niet verzinnen of Denis heeft gedaan. Naast aan zijn vele kinderen en kleinkinderen heeft hij aan honderden atleten training gegeven in Veurne lange tijd zonder enige vorm van accommodatie. Als atleet lagen zijn hoogtepunten bij de masters waar hij zeker in de oudste categorieën verschillende Belgische titels behaalde. Toen de club enkele jaren geleden zonder voorzitter viel, nam hij het stokje ad interim in handen. Hij is ook de schoonvader van de huidige voorzitter Stijn Vanden Kerchove. Wij drukken ons medeleven uit met de hele familie. Uw medeleven kan u hier melden.

De uitvaartplechtigheid gaat door op zaterdag 26 mei om 10u00 in de Sint-Walburgakerk van Veurne.