Praktische punten voor BvV C/S te Nieuwpoort

De resultaten kunnen live gevolgd worden op atletiekinfo.be
Parking: de parking aan de voorkant zal waarschijnlijk vlug vol staan, hieronder meer.

Zondag aanstaande heeft de BVV cadetten en scholieren 1e landelijke plaats op de terreinen van MACW afdeling Nieuwpoort. De plaatselijke organisatie heeft vandaag vernomen dat er zondag gelijktijdig de finale van de Jeugdcup voetbal van het Nieuwsblad doorgaat op het sportpark De Lenspolder. Er worden een 1000-tal voetballertjes en supporters verwacht. We raden U dan ook aan om tijdig aan te komen om parkeerproblemen bij het sportpark te vermijden. Er zijn op wandelafstand voldoende parkeerplaatsen voorhanden – langs de Albert I laan (betalend), kinderboerderij, parking Colruyt – parking Aldi.  De piste kan U dan best bereiken via de ingang aan de Kinderboerderij.