CrossCup Rotselaar (Vlaams kampioenschap cross)

De CrossCup van Rotselaar is nu ook al een vijftal jaar het Vlaams kampioenschap veldlopen. Dit kampioenschap is nog niet helemaal ingeburgerd, zeker zo dicht bij de klassiekere provinciale en Belgische kampioenschappen. Zo koos Simon Blanckaert voor de korte cross in plaats van de juniorescross. Hij haalde een verdienstelijke 23ste plaats. Nancy van Eenoo werd 33ste bij de masters, 9de bij de W35. Bij de jongste cadetten haalde Maya Vanhee een knappe 7de plaats na een sterkere wedstrijd dan afgelopen week. Maité Vanhee werd goed 18de.

Bij de miniemen werd Thalissa Vanderwee zeer knap derde. Zij ontbrak afgelopen week op het PK. Arthur van Mossevelde werd 58ste bij de jongens. Bij de pupillen meisjes werd Marie Cailliau 35ste, bij de jongens Thibaut Debecker knap 10de. Noah De Visch werd 46ste. Elodie van Mossevelde haalde bij de benjamins de 25ste plaats.