Veldloop Ieper

Voor de eerste maal dit seizoen gaan we over de 50 MACWers voor de verplaatsing naar de veldloop in Ieper. Simon Blanckaert won de korte cross, Didier Verstraete won bij de oudste masters. Eva Beyen werd derde bij de juniores dames.

Op de lange cross werd Karel Moerman zevende. Steven Broucke haalde de 18de plaats. Simon Blanckaert kon de korte cross winnen, Robby Legein werd 25ste. Bij de masters werd Dominique Alleman 10de, voor Steven Vandenbussche op plaats 15. Filip Feys werd 30ste. De masters ouder dan 50jaar hadden een aparte wedstrijd en die werd ruim gewonnen door Didier Verstraete. In de dameswedstrijd was er juniore Eva Beyen, zij haalde mooi de derde stek. Master Nancy van Eenoo werd 10de.

Bij de scholieren heren werd Wout Kerckaert 13de, Tine Vandenbussche viel als vierde juist naast het podium. Wout Logier werd tiende cadet. Maarten Seys haalde de 25ste plaats, Willem Vandroemme werd 29ste. Maya Vanhee werd zesde, Morgane Ocquet 23ste.

Bij de oudste miniemen werd Ruben Herrewyn 13de, Sam De Preter werd 37ste. Een jaartje jonger was er enkel Arthur van Mossevelde met een 16de plaats. Marie-Julie Van Der Bauwhede was ook de enigste tweedejaarsminiem met een zesde plaats. Saartje lansen werd nipt vierde in haar wedstrijd. Margaux Descamps haalde de 12de plaats.

Rowan Mommerency werd de 12de tweedejaarspupil, Brecht Bossy werd hier 20ste. Een jaartje jonger werd Arthur Vanthournout 7de, Luka Avoki 21ste en Dylan Vandenplassche 43ste. Lieselot Spaey werd vijfde bij de tweedejaars meisjes. Djamila Isah werd 13de, Manou Legein 26ste, Larissa Ceenaeme 33ste en Chiara Colautti 44ste. Bij de eerstejaars werd Aster Hellebaut 8ste, Floor Vanbleu 12de, Marie Cailliau 14de, Elien Degroote 33ste en Hanne De Preter 34ste.

Drie tweedejaarsbenjamins aan de start met Willem Verkest op plaats 10, Emiel Sampers op 18 en Emlien Boussemaere op 50. Rune Vandenplassche werd 41ste bij de jongste lopers. BIj de jongste meisjes werd Margaux Tommeleyn 19de. Elodie van Mossevelde haalde een mooie 12de plaats bij de tweedejaars. Evi De Maet werd 16de, Heleen Vanthournout 19de, Imaya Delanghe 20ste, Hanne Beauprez 26ste, Amelie Bossy 27ste, Lynde Hanssens 34ste en Meike Demeulenaere 35ste.