Vlaams Kampioenschap Cadetten en Scholieren indoor

Twee bronzen medailles voor de cadetten hoogspringers op het Vlaams Kampioenschap cadetten en scholieren in Gent zondag. Renzo Van de Vyvere mocht heel vroeg beginnen aan zijn wedstrijd. De cadetten jongens bleven met drie over na 1m66, ze gingen allen in de eerste poging over 1m68, een persoonlijk record voor Renzo. Op 1m70 moest Renzo de twee andere laten gaan. Bij de cadetten meisjes een gelijkaardig verhaal, na 1m59 bleven ze met drie over, onder andere met Klara Versteele. Op 1m61 sneuvelden zowel Klara als de Vilvoordse Van Hooydonck. Omdat Klara meer missers had op 1m59, kreeg zij de bronzen medaille.

Op de 60m werden in de reeksen geen persoonlijke records verbeterd. Nena Alleweireld kwam tot 9.04, Rendel Vermeulen tot 7.97 en Baptist Hoorelbeke tot 8.41. Op de 800m werden er wel persoonlijke records verbeterd. Britt Theunynck liep 2.40.22, Silke Keersse 2.33.06 en Senne Vannobel 2.23.48.