Veldloop Maldegem

Een 17tal MACWers nam zondag onder een mooi winterzonnetje deel aan de parkcross in Maldegem. Bij de benjamins haalde Elodie van Mossevelde de 22ste plaats, Meike Demeulenaere volgde als 45ste. Arnaud Debecker werd 40ste bij de jongens. Vier pupillen meisjes met Marie Cailliau op een 21ste plaats, voor Hanne De Preter op 43. Djamila Isah werd 22ste, Manou Legein 39ste. Thibaut Debecker haalde de 13de plaats. Eerstejaarsminiem Arthur van Mossevelde werd 31ste, een jaartje ouder haalde Ruben Herrewyn een mooie 7de plaats. Sam De Preter werd 43ste.

Bij de oudere atleten werd cadet Jarne Vandenbussche zesde. Hij was hiermee ruim de beste eerstejaars. Marie De Hantsetters werd 21ste. Silke Keersse werd 8ste bij de scholieren jongens. Rune Nollet was te rap gestart en strandde op een 18de scholierenplaats. Simon Blanckaert werd 8ste bij de juniors, net als Didier Verstraete bij de masters.