Veldloop Veurne 28 januari afgelast, Poperinge neemt datum en clubkampioenschap over

Goed en slecht nieuws vanuit Veurne. Wij kregen de melding dat de vernieuwing van de piste te Veurne zal starten op maandag 8 januari 2018.  De vooropgestelde planning voorziet  een sleuf aan de binnen- en buitenzijde van de piste met modder en/of water. Het middenplein van de piste is in normale omstandigheden de start en aankomstzone van onze veldloop, andere alternatieven zijn niet beschikbaar. Onder de huidige omstandigheden kunnen we de veiligheid voor, tijdens en na de cross van de medewerkers, atleten en supporters onmogelijk garanderen, daarom zijn we dan ook genoodzaakt om deze veldloop van zondag 28 januari af te gelasten.

Dit spijt ons ten zeerste maar hopen U dan ook volgend jaar terug te mogen zien op onze  MACW veldloop.
We nodigen u allen graag uit op de veldloop in Poperinge, georganiseerd door FLAC Hoppeland. Zij nemen onze datum over.
Update 11/01/2018
Het MACW clubkampioenschap zal ook bepaald worden op deze veldloop in Poperinge.