Veldloop Poperinge

Op de laatste veldloop in West-Vlaanderen van het seizoen haalde MACW met 50 deelnemers nog 2 overwinningen met Ruben Ghyselbrecht en Sean Leicher. Andere podiumplaatsen waren er voor Thalissa Vanderwee, Christine De Rycke en Maite Uleyn.

Sean Leicher, die ziek viel rond het PK in Ieper kon zijn prachtig seizoen goed afsluiten met een overwinning bij de juniors heren. Thalissa Vanderwee werd derde bij de dames. Dylan Vandenplassche werd 23ste scholier, in dezelfde wedstrijd werd Laurens Outtier 8ste bij de masters 50+. Johan Becue werd 10de, Kurt Hintjes 20ste. Bij die oudste dames werd Christine De Rycke 3de. Bij de cadetten jongens werd Lucca Regheere 25ste, Sander Bruylandt 26ste, Jacopo La Fauci 30ste en Rune Vandenplassche 35ste. Er waren ook vier cadetten meisjes met Ditte Claeys op 11, vlak voor Hanne Beauprez op 13, Marith Neyrinck op 18 en Julie Quartier op 20.

Bij de eerstejaarspupillen werd Matteo Cicou vijfde, maar clubgenoot Ruben Ghyselbrecht nam de fakkel over en kon nu zelf de overwinning binnen halen. Juul Nieuwling werd 11de, Luka Verstraete 13de, Kitano Michiels 14de en Warre Brendonck 20ste. Elisa Verelst werd 6de en Jasmijn Quartier 10de. Een jaartje ouder werd Josephine Bonny vijfde. Eerstejaarsminiem Maite Uleyn haalde mooi de tweede plaats, Marieke De Groote werd achtste bij de tweedejaars. Bij de jongens werden Aaron Jonckheere en Devin Depoorter vijfde enn zesde.

We zijn heel trots op onze armada benjamins aan de start van de crossen de laatste weken. Aan de start kwamen Leon Claeys, Mathis Deconinck, Mylo Spriet-Moding, Olivia Joye, Michelle Noyelle, Lea Glorie, Oona Deman, Miel D’Hert, Daan Monbaillu, Joaquim Jonckheere-Antunes, Ayden Beyens, Yune Ingouf, Sterre Reynaert, Rosan Deseure, Loran Bryon en Jutta Maertens. Er waren ook drie kangoeroes met Lars Spriet-Moding, Maëlle Verhaeghe en Mylan Beyens