Cross Jabbeke

Op de nieuwe veldloop in Jabbeke waren er overwinningen voor Karel Kerckaert en Yander Ingouf. Er waren ook nog drie andere podiumplaatsen.

Karel Kerckaert won één week voor het BK masters, de masterswedstrijd in Jabbeke. In de spurt moest hij nipt het hoofd buigen voor de eerste junior. Bij de oudere masters werd Johan Becue 10de en Kurt Hintjes 16de. Bij de juniores dames werden Thalissa Vanderwee en Saartje Lansen 2de en 3de. Fien Logier werd vierde. Senior Simon Vandenbon trok naar Villeneuve D’Asque voor een 21ste plaats in de Cross du Heron.

Scholiere Zanne De Vriendt werd 7de, Lily De Groote viel na een goede wedstrijd net naast podium bij de cadetten. Kobe Debeir en Rune Vandenplassche werden 27ste en 28ste. Yander Ingouf won ruim bij de tweedejaarsminiemen. Devin Depoorter werd hier 9de en Aaron Jonckheere 10de. Matteo Cicou werd derde bij de eerstejaarspupillen. Marieke De Groote werd vijfde minieme, met ook nog Louise Maes op 14. Marie Vanhoutte werd 15de pupil. Zes benjamins verschenen aan de start van hun wedstrijd: Leon Claeys, Olivia Joye, Michelle Noyelle, Loïc Saubain, Ayden Beyens en Yune Ingouf.