Veldloop Brugge

Vier medailles in Brugge en eentje in Deinze is het bilan van een geslaagde Veldloopzondag. Een veertigtal MACWers kwamen aan de start op de veldloop in Brugge. Op de afsluitende korte cross werd Reinbert van Acker derde. Arthur van Mossevelde werd 14de. Op de lange cross werd Simon Vandenbon vierde, net als Zjof De Vriendt bij de juniors. Master Jan Decat werd 17de. Bij de 50+ masters werden Johan Becue en Kurt Hintjes 14de en 20ste. Dylan Vandenplassche werd 19de scholier. Bij de cadetten werd Robbe Coopman 8ste en Rune Vandenplassche 23ste. In Deinze werd Sean Leicher derde bij de juniors.

Saartje Lansen werd 7de op de korte cross bij de dames. Op de lange cross werd Thalissa Vanderwee vierde juniore, Fien Logier vijfde. Nancy Van Enoo werd 17de master. Zanne De Vriendt werd 15 de bij de scholieren, Aiko Desaever 12de bij de cadetten m. Marith Neirynck werd hier 18de.

De miniemen dames Louise Maes en Myrthe Rutten werden 16de en 18de. Maite Uleyn haalde als eerstejaars een mooie derde plaats. Pupillen Myrthe De Meyere en Marie Vanhoutte werden 5de en 12de.

Bij de miniemen jongens werd Yander Ingouf een stevige tweede. Devon Depoorter werd 14de, vlak voor Achiel Germonpre op 15. De eerste medaille was een bronzen voor pupil Matteo Cicou, Joran Rutten werd hier 8ste.

Er waren ook heel wat benjamins en kangoeroes ingeschreven die zich door de modderige vlakte begaven. Bij de benjamins waren dat Miel D’Hert, Leon Claeys, Mathis Deconinck, Xibo Devaere, Ayden Beyens, Lias Vanneuville, Yune Ingouf, Olivia Joye, Michelle Noyelle, Alizée Vanhoutte en Loran Bryon. Met Yiben Ingouf en Mylan Beyens waren de kangoeroes aan de startlijn.