Belgisch Kampioenschap Scholieren dag 1

In Gentbrugge haalden we op de eerste dag van het BK drie finale plaatsen. Lieselot Spaey werd vijfde in het hoogspringen. 1m60 lukte voor slechts vier scholieren, Lieselot bleek de beste van de atleten die over 1m55 geraakten. Steffi Pylyser verbeterde haar persoonlijk record op de 200m naar 25.70, waarmee ze vlot de finale behaalde. Daar werd ze zesde in 25.94 (met tegenwind, men had de looprichting veranderd maar blijkbaar het weer niet goed bestudeerd want alle wedstrijden waren uiteindelijk met tegenwind). Ook finale voor Saartje Lansen, maar die wordt morgen gelopen. Ze plaatste zich op de 400m als vijfde met 59.58.

Isaac Lybeer werd 13de op de 400m horden in een nieuw persoonlijk record van 61.33. Fien Logier werd 9de in het discuswerpen en 11de in het speerwerpen