Vlaams kampioenschap Cadetten en Scholieren

Drie medailles waren er voor MACW op het Vlaams Kampioenschap Cadetten en Scholieren in Heusden-Zolder. Rowan Mommerency won zilver in het hoogspringen bij de scholieren. Hij evenaarde zijn clubrecord van 1m94 in een spannend duel met Lucca Goossens/ATLA. Rowan miste zeer nipt zijn tweede poging over 1m97, terwijl Lucca het wel haalde in zijn derde poging.

Ook Lieselot Spaey haalde eremetaal in het hoogspringen bij de scholieren. ZIj verbeterde haar seizoensbeste van 1m55 naar 1m60, telkens mooi in de eerste poging en werd daarmee uiteindelijk derde. In het verspringen werd ze negende met 4m94. Saartje Lansen werd ook derde op de 400m. Op ruime afstand van winnares Ann-Sophie Bremans/ACHL was er een spannende strijd voor de andere medailles, waar Saartje dus derde werd in 59.17.

Steffi Pylyser verbeterde haar persoonlijk record op de 100m naar 12.71, juist niet genoeg voor de finale. Op de 200m won ze de tweede reeks in een rappe, maar windgesteunde 25.75. In totaal werd ze vierde. Floor Vanbleu werd 10de in het speerwerpen met 26m11 en verbeterde zich in het hinkstapspringen naar 9m07.