Beach Run Sint-Idesbald

Bijna 800 deelnemers in totaal voor de Beach Run in Sint-Idesbald. Overwinningen waren er voor Wout Logier, Amber Dawyndt en Yune Ingouf.

Op de vijf kilometer won Wout Logier ruim de wedstrijd. Kasper Theunynck, Arne Dawyndt en Arthur van Mossevelde lipen samen naar 8, 9 en 10. Victor Hoedt werd 34ste, Frank Dawyndt 36ste, Robby Legein 80ste, Dylan Vandenplassche 86ste en Rune Vandenplassche 118de. Bij de dames won Amber Dawyndt voor Steffi Pylyser. Lisa Geudens werd 6de, Fien Logier 7de, Louise Maes 8ste en Marijke Decaesteker 11de.

Op de 10km werd Karel Moerman 11de, Jan Janssen 31ste en Hein Delobbel 61ste. Johan Becue werd 90ste en Kurt Hintjes 242ste. Marthe Deheegher werd 10de dame

Op de 2km jeugwedstrijd werden Lucca Regheere en Yander Ingouf tweede en derde. Julie Quartier werd 5de meisje. De jongste atleten liepen 1km. Kitano Michiels werd daar 6de, Yune Ingouf 8ste en eerste meisje. Mathis Deconinck werd 14de, Matti Degrauwe 36ste, Jasmijn Quartier 43ste