Veldloop Ieper

Yander Ingouf en Sean Leicher blijven aan de winnende hand op de veldloop in Ieper zondag. Karel Kerckaert haalt zijn eerste medaille.

Bij de jongste masters werd Karel Kerckaert inderdaad derde. Steven Broucke schuift goed op naar plaats 8 en Kurt Hintjes werd 17de. Laurens Outtier werd vierde bij de masters 50+. Seniore Lise Vanelstlande werd 13de op de lange cross, Nancy Van Eenoo achtste bij de masters.

Net als afgelopen week had Sean Leicher weinig tegenstand bij de scholieren. Hij won weer met ruime voorsprong. Cadet Tristan Lambersy werd 37ste, voor Dylan Vandenplassche op 39 en Yoni Waeyert op 41. Hanne Beauprez werd 10de en Lily De Groote 12de.

Ook Yander Ingouf won vlot als eerstejaarsminiem. Devin Depoorter werd 12de, Aaron Jonckheere 16de, Achiel Germonpre 22ste en Nand De Bruyne 25ste. Een jaartje ouder werd Lucca Regheere en Rune Vandenplassche 12de en 20ste. Pupil Kobe Decancq werd 14de. Bij de pupillen meisjes werd Lize Syryn vierde, Myrthe De Meyere 9de, Marie-Laure Lams 11de, Josephine Bonny 13de, Lanai Regheere 15de, Vita Louwyck 19de, Cezanne Germonpre 20ste en Fie Broucke 26ste. Julie Quartier werd 13de tweedejaars miniem, terwijl een jaar jonger Luna Lambersy 7de werd. Marieke De Groote werd 13de en Jalenka Wouters 21ste.

Enkel benjamins mochten bij de jongste categoriën aan de start komen en daar hadden we bij de meisjes Marie Keyngnaert, Yune Ingouf, Lisa Regheere, Rosan Deseure, Jasmijn Quartier, Marie Vanhoutte en Julie Saubain. Ook acht jongens aan de start met Xibo Devaere, Leon Syryn, Ayden Beyens, Rune Jonckheere, Loïc Saubain, Luka Verstraete, Juul Nieuwling en Kitano Michiels.