CrossCup Roeselare

Een mooie tweede plaats was er weggelegd voor Yander Ingouf bij de eerstejaarsminiemen op de CrossCup in Roeselare. Steyn Vansteenkiste werd hier knap 12de, Robin Meersseman werd 24ste en Nand De Bruyne 27ste. Rune Vandenplassche werd een jaartje ouder 35ste. Bij de meisjes werd Aiko Desaever 16de. Pupil Maité Van Neste werd 16de, net als Fie Broucke een jaar jonger. Myrtje De Meyere 19d. Arthur Van De Walle werd 32ste. Bij de benjamins ploegden Matteo Ciciou, Loïc Saubain en Yune Ingouf succesvol door de modder.

Junior Wout Logier kwam in de kwalificatiewedstrijd bij de juniors tot een 18de plaats. Op de korte cross werd Simon Vandenbon 35ste. Laurens Outtier werd 12de bij de oudste masters, Kurt Hintjes 44ste bij de jongste. Drie cadetten meisjes aan de start: Hanne Beauprez werd 32ste, Lily De Groote 41ste en Eline De Maet 45ste. Dylan Vandenplassche werd 56ste bij de jongens.

HIermee wordt de eerste blok van veldlopen afgesloten. Hopelijk mogen we na nieuwjaar meer volk op de veldlopen verwachten. Schrijf al 15 januari in de agenda voor het PK veldlopen opnieuw in Roeselare. Op 29 januari is de veldloop in Poperinge en op 5 februari in Ieper.