Veldloop Aalter

In Maria-Aalter werd Yander Ingouf tweede bij de eerstejaarsminiemen op de jaarlijkse veldloop van Halestra. Ook zijn trainingsmaatjes deden het goed, Lucca Regheere werd zelfs 9de bij de de tweedejaars. Rune Vandenplassche werd 34ste en eerstejaars Robin Meersseman 35ste.

Bij de miniemen meisjes werd Marieke De Groote 21ste en Louise Maes 40ste. MACW werd bij de kangoeroes en benjamins vertegenwoordigd door Yune Ingouf, Owen Vandenheede en Mylan en Ayden Beyens.

Drie cadetten meisjes aan de start met Marie Cailliau op plaats 17, Lily De Groote op 19 en Elodie Van Mossevelde op 20. Dylan Vandenplassche werd 40ste. Scholier Arthur Van Mossevelde toont zijn vooruitgang en haalde een mooie 11de plaats. In dezelfde wedstrijd werd Laurens Outtier 7de bij de oudste masters. Bij de jongste masters werd Kurt Hintjes 25ste.