CrossCup Roeselare

Op de CrossCup in Roeselare kwamen natuurlijk heel wat MACWers aan de start in koude en modderige omstandigheden. Arne Dedrie waagde zich aan de lange cross en werd 46ste. Op de korte cross werd Simon Vandenbon 34ste. Simon Blanckaert werd 30ste bij de juniors, Reinbert van Acker 36ste. Andy Rietmaeker werd knap 20ste in zijn eerste masterswedstrijd. Steven Vandenbussche werd 36ste, Bjorn Ringoot 42ste, Lieven Pieters 50ste. Nancy Van Eenoo werd 16de master dame, Marijke Rabaey de 23ste. Eva Beyen werd 24ste bij de juniors.

De scholieren jongens hadden niet hun beste dag. Tibo Vandenbroucke werd 22ste, Rune Nollet 32ste en Wout Kerckaert 39ste. Bij de meisjes werd Silke Keersse 25ste. Jarne Vandenbussche werd 18de bij de cadetten, maar was wel eerste eerstejaars. 3de eerstejaars was Wout Logier die 24ste werd in totaal. Sven Dielemans werd 51ste, Willem Vandroemme 61ste en Arthur Verhaeghe 78ste. Ook knappe prestaties van de meisjes. Maya Vanhee werd 14de, Maité Vanhee 18de, Marie De Hantsetters 27ste en Klara Versteele 30ste. Eline Demeester werd 47ste en Hannah De Visch 49ste.

Bij de miniemen jongens werd Ruben Herrewyn 26ste, Zoran Santens werd 59ste, Arthur van Mossevelde 67ste en Sam De Preter 84ste. Saartje Lansen werd 9de meisje, Margaux Descamps volgde als 17de, Lucie Deblauwe als 40ste. Linus Verstraete werd de 12de pupil, gevolgd door nieuwkomer Bernard Baudelet, die vijfde werd bij de eerstejaars. Zidan Santens werd 37ste, Luka Avokit 46ste en Noah De Visch 69ste. Djamila Isah liep naar de 29ste plaats, Floor Vanbleu werd 34ste en Marie Cailliau 44ste. Nog pupillen met Manou Legein op 73 en Hanne De Preter op 82. Dan hadden we ook nog de benjamins met Robin Ringoot op 54 en Rune Vandenplassche op 80. Bij de meisjes werd Elodie van Mossevelde mooi 15de. Meike Demeulenaere werd 64ste.