Veldloop Deinze

Een massa van meer dan 1500 veldlopers kwamen zondag aan de start in Deinze. MACW verzamelde 3 tweede plaatsen met Didier Verstraete, Thalissa Vanderwee en Sverre Ramakers. Bij de senioren heren werd Simon Vandenbon 20ste, Reinbert van Acker haalde de 30ste plaats, Lowie Fortrij werd 52ste. Simon Blanckaert werd 7de bij de junioren heren, bij de masters werd Lieven Pieters 68ste. Bij de oudere masters (50+) die hier apart liepen haalde Didier Verstraete een mooie tweede plaats. BIj de scholieren jongens werd Rune Nollet 12de, Wout Kerckaert 32ste. Wout Logier werd de 26ste bij de cadetten, Victor Hoedt werd 44ste, Senne Vannobel 56ste, Sven Dielemans 61ste en Willem Vandroemme 63ste.

Sverre Ramakers werd op een vijftal seconden van Sverre van Britsom/AVLO tweede bij de oudste miniemen. Arthur van Mossevelde werd 46ste. Pupil Thibaut Debecker werd 15de, Rowan Mommerency 18de. Benjamin Arnaud Debecker werd 54ste, bij de meisjes werd Elodie van Mossevelde 37ste. Lieselot Spaey werd 9de bij de pupillen. Ook Margaux Descamps liep zich als 10de in de top 10 bij de jongste miniemen, net als Saartje Lansen op plaats 6. Fien Logier werd 34ste. Thalissa Vanderwee haalde ook de vaste tweede plaats voor vandaag als tweedejaars miniem.

Bij de cadetten werd Maya Vanhee 25ste, Maité Vanhee werd 28ste, Marie De Hantsetters 40ste, Klara Versteele 59ste en Morgane Ocquet 72ste. Bij de scholieren liep Silke Keersse sterk naar een 9de plaats.