Veldloop Maria-Aalter

Een echt veldloopparcours en harde weersomstandigheden waren er voor de atleten die richting Maria-Aalter trokken voor de jaarlijkse veldloop. Podiumplaatsen waren er voor Tibo Vandenbroucke en Sverre Ramakers. Bij de benjamins meisjes was Lais Mommerency de eerste MACWer met een 23ste plaats, Elodie van Mossevelde werd 17de bij de tweedejaars, Arnaud Debecker 16de bij de jongens. Floor Vanbleu werd zesde als eerstejaarspupil, met ook nog Marie Cailliau als 17de, een jaartje ouder werd Lieselot Spaey 6de, Jore Ramakers 28ste en Manou Legein 37ste. Bij de jongens werd Thibaut Debecker 5de, Roman Mommerency 10de en Zidan Santens 30ste. Ook Saartje Lansen haalde een vijfde plaats. Margaux Descamps werd 10de, Fien Logier 16de en Lucie Deblauwe 18de. Arthur van Mossevelde werd de 23ste eerstejaarsminiem, waarna Sverre Ramakers de eerste medaille kon wegkapen met een derde plaats. Ruben Herrewyn werd hier 18de.

Drie cadetten meisjes aan de start met Maya Vanhee op 11, Maite Vanhee op 13 en Marie De Hantsetters op 33. Jarne Vandenbussche werd vijfde bij de cadetten jongens, en was daar ruim de eerste van zijn jaar. Een andere eerstejaars Wout Logier werd 18de. Willem Vandroemme en Renzo Van de Vyvere werden 35ste en 36ste. Bij de scholieren meisjes werd Silke Keersse 11de, terwijl Tibo Vandenbroucke weer tweede werd, nu nog nipter dan afgelopen week. Rune Nollet volgde weer zeer dicht als 6de. Sarah Dekien werd 9de junior. Robby Legein werd 43ste bij de jongste masters.
Bij de seniors werd Reinbert van Acker 13de, terwijl Bjorn Ringoot 24ste werd.