Vlaams Kampioenschap

In Merksem haalde MACW twee medailles op het Vlaams kampioenschap Alle Categoriën. Rendel Vermeulen won de 100m en Wout Logier werd tweede op de 3000m steeple, beide in nieuwe juniorclubrecords.

Rendel Vermeulen begon de dag zeer goed met een reeks overwinning in een nieuw persoonlijk record en clubrecord junioren. Met de mededeling dat de favoriet Ward Merckx/VAC was afgemeld ging Rendel nu als tijdssnelste naar de finale. Na de middag kregen de lopers de wind op de neus, maar Rendel kon toch winnend afsluiten in 10.76.

Wout Logier stond aan de start van zijn eerste 3000m Steeple en zijn eerste Alle Categoriën kampioenschap. Een sterk debuut dus, want met 9.24.79 liep hij een zeer knappe tijd voor een eerstejaarsjunior en haalde hij ruim de zilveren medaille binnen.

Sterre Provost won haar reeks van de 400m in 56.70. Ze bleef hierbij maar vijf honderdsten boven haar persoonlijk record en haalde de 7de plaats in totaal. Wouter Anckaert werd 22ste op de 400m in 53.28 en Reinbert van Acker 13de op de 800m in 2.00.66.