Veldloop Poperinge – BK Masters

Op de veldloop in Poperinge haalde MACW drie podiumplaatsen voor Wout Logier, Hanne Keyngnaert en Yander Ingouf. Twee masters namen ook deel aan het BK veldlopen.

Twee masters (misschien wat weinig voor een dichte verplaatsing) namen deel aan het bk veldlopen in Poperinge. Laurens Outtier werd 12de bij de M50, Kurt Hintjes 22ste bij de M45. In de seniorencross werd Simon Vandenbon 8ste na een lang seizoen. Wout Logier had een succesvol weekend met nu ook nog een tweede plaats op de junioreswedstrijd. Arthur van Mossevelde werd 8ste bij de scholieren jongens, terwijl bij de scholieren meisjes Saartje Lansen 5de, Thalissa Vanderwee 8ste en Fien Logier 16de werden. Kadet Dylan Vandenplassche werd 28ste, Noor Bekemans 11de in een sterk bezette wedstrijd.

De pupillen en miniemen liepen per categorie, maar de uitslag werd wel per jaar opgemaakt. Zo werd Hanne Beauprez 6de tweedejaarsminiem. Elodie van Mossevelde werd 10de, Lily De Groote 11de. Hanne Keyngnaert kon als derde op het podium bij de eerstejaars pupillen,tweedejaars Marieke De Groote werd 6de, Luna Lambersy 8ste, Louise Maes 17de en Myrthe Rutten 18de. Bij de jongens werd Lucca Regheere 14de bij de eerstejaarsminiemen, Kasper Famaey was 20ste en Rune Vandenplassche 24ste. Een jaartje jonger werd Yander Ingouf 3de, Quinten Sarrazyn 6de, Steyn Vansteenkiste 9de, Devin Depoorter 14de, Matheo Debecker 16de, Robin Meersseman 30ste, Nand De Bruyne 32ste, Achiel Germonpre 33ste, Dries Torreborre 35ste en Lyen Rottiers 37ste. Eerstejaars Arthur Vervaecke maakte zin debuut met een 18de plaats.

Bij de kangoeroes en benjamins jongens kwamen aan de start Ayden Beyens, Joran Rutten en Matteo Cicou. Ook de meisjes Yune Ingouf, Lisa en Lanai Regheere, Cezanne Germponpre en Féline De Leeuw stoven over het parcours.