Veldloop Waregem

Nog geen overwinning voor MACW op de eerste West-Vlaamse veldloop van het seizoen. Wel waren er tweede plaatsen voor Tibo Vandenbroucke en Simon Blanckaert. Tine Vandenbussche werd derde. Vijf MACWers kwamen aan de start van de lange cross en Simon Vandenbon haalde een mooie vijfde plaats. Reinbert van Acker werd 11de, Arne Dedrie 17de, Lowie Fortrij 24ste en Bjorn Ringoot 25ste. Simon Blanckaert werd op slechts zeven seconden van de winnaar, tweede bij de juniores, ook Tibo Vandenbroucke werd relatief nipt tweede bij de scholieren jongens. Een sterke vijfde plaats was er voor Rune Nollet, Henri Vangassen werd 10de. Robin Ringoot was de enigste jeugdatleet met een 51ste plaats bij de benjamins.

In de dameswedstrijd werd Sarah Dekien 19de, ze werd hiermee 9de junior. Bij de scholieren dames zorgde Tine Vandenbussche voor de derde podiumplaats. Maya en Maité Vanhee werden 6de en 7de bij de cadetten