Interprovinciale Kampenmeeting

De kampnummers sneuvelden de afgelopen weken massaal in het inkrimpen van de meetingprogramma’s om te voldoen aan de coronamaatregelen. Daarom wordt dit weekend in plaats van de afgelaste provinciale kampioenschappen de plaats gegeven aan de kampnummers.

Op zondag kwam enkel Rowan Mommerency in actie in het hoogspringen. Met een tweede plaats met 1m76 verbeterde hij niet enkel zijn persoonlijk record maar ook het clubrecord bij de cadetten jongens dat met 1m71 op naam stond van Jorell Beyens.

Zaterdag:

Bij de cadetten jongens won Floris Van Colen het verspringen met 4m79. In het kogelstoten werd hij derde met 11m59. Lieselot Spaey won het kogelstoten bij de meisjes met 11m16. Floor Vanbleu wierp hier 8m46. In het verspringen kwamen ze tot 4m69 en 3m92. In het kogelstoten kon Fien Logier zich verbeteren naar 10m63, in het verspringen kwam ze tot 4m49. Ook een persoonlijk record voor Pieter Spaey in het kogelstoten met 10m68. In het verspringen kwam een goede 5m61 uit de bus. Femke Beyens wierp bij de dames 9m01.