Veldloop Aalter

Jaarlijks wordt het dorpje Maria-Aalter overspoeld voor de veldloop van Halestra, dit jaar met meer dan 900 inschrijvingen. Voor MACW zorgden Simon Vandenbon en Wout Logier voor mooie top5 plaatsen.

Op de lange cross voor mannen zorgde Simon Vandenbon voor een mooie vierde plaats. Ook Reinbert van Acker schoof een plekje op in vergelijking met Waregem en werd 9de. Bij de junioren mannen werd Wout Logier vijfde, terwijl Wouter Anckaert 14de werd. In de gezamenlijke “jonge” masterswedstrijd werd Kurt Hintjes 36ste. Bij de masters 50+ werd Frank Dawyndt 18de. Bij de juniores dames eindigde Maya Vanhee na een snelle start als 9de. Scholiere Fien Logier werd 18de, cadette Noor Bekemans 15de. Dylan Vandenplassche werd de 50ste cadet.

Bij de miniemen jongens eerstejaars werd Lucca Regheere 32ste, Robin Ringoot 49ste en Rune Vandenplassche 61ste. Lily De Groote werd 28ste tweedejaars. Achiel Germonpré werd 39ste bij de tweedejaars pupillen. Robin Meersseman werd 42ste en Lyen Rottiers 45ste. Luna Lambersy werd 18de, Marieke De Groote 25ste, Britt Cooleman 33ste en Louise Maes 46ste. Een jaartje jonger werd Oona Deroover 37ste.

De benjamins en kangoeroes mochten zich hier ook uitleven op het veldloopparcours. Aan de start kwamen Cézanne Germonpré, Yune Ingouf en Jolien en Lotte Ringoot.