BK Junioren en Beloften

Drie titels voor MACW op het BK Junioren en Beloften zaterdag in Herve. Yoran Deschepper haalde de dubbel op de 100 en 200m bij de beloften, terwijl Rendel Vermeulen de 200m won bij de juniores.

De jongens starten al zeer goed ‘s ochtends in de reeksen met clubrecords voor Rendel met 10.78 en Yoran met 10.58. In de finales vijf uur later maakte Rendel helaas een valse start, Yoran liep wel naar de titel in een nieuw clubrecord van 10.57. Op de 200m nam Rendel revanche en stormde vanuit de buitenbaan naar een nieuw clubrecord van 21.66, ook Yoran won bij de beloften met 21.37.

Minder nieuws van Renzo Van de Vyvere die in het hoogspringen geen prestatie kon neerzetten. Femke Beyens werd 10de in het kogelstoten bij de juniors met 8m53 en achtste in het discuswerpen met een zeer degelijke 28m16.