Memorial Van Damme

Met 30.000 mensen ons vergapen aan prachtige prestaties in de atletiek in een ongelofelijke sfeer, het was véél te lang geleden. Ook onze atleten in het voorprogramma voor scholieren lieten zich niet onbetuigd. Voor de eerste keer meerdere atleten aan de start en het leverde telkens een clubrecord op.

Wout Logier mocht de 1000m lopen. Hij werd 13de na een aandachtige wedstrijd in 2.36.89. Hij verbeterde hiermee het clubrecord van Peter Deman uit 1985. Voor het eerst ook een estafetteploeg die zich plaatste als 7de op basis van de individuele prestaties, maar Sverre Ramakers, Senne Vannobel, Victor Hoedt en Noa Velghe losten zeer goed af en werden vierde in een nieuw clubrecord van 44.39. Ook het aandeel van reserve Pieter Spaey mag niet worden vergeten. Zondag lopen Sverre, Senne en Victor samen met Wout ook nog het Belgisch kampioenschap 4x800m. Straffe combinatie.