Beach Run Koksijde

De Beach Run van Koksijde blijft de grootste organisatie van het circuit, maar kwam slechts aan de helft van de deelnemers pre-corona. Overwinningen waren er voor Simon Blanckaert, Lieselot Spaey en Yander Ingouf.

Op de 10km haalde Nancy van Eenoo de top 10 met een 9de plaats. Marthe Deheegher werd 16de, bij de heren werd Rory Quartier 15de, Kevin Gadeyne 28ste, Johan Thieren 116de en Kurt Hintjes 140ste. Er namen natuurlijk ook nog wat andere MACWers deel, maar ik beschik niet over de recreantenlijst van dit jaar.

Na zijn persoonlijk record gisteren op de 800m, was de recuperatieloop van Simon Blanckaert ruim voldoende voor de overwinning op de 5km. Laurens Outtier werd 15de, Pieter Spaey 23ste en Arthur van Mossevelde 24ste. Er namen ook enkele clubgenoten deel als redder, maar zij hadden de start van hun wave gemist. Bij de dames werd Lisa Geudens 11de, Fien Logier 15de en Karolien Deman 17de.

De jeugdloop over 2km werd bij de meisjes gewonnen door Lieselot Spaey, met Chloe Jorissen op een tweede plaats. Bij de jongens werd Dylan Vandenplassche 16de en Rune Vandenplassche 23ste. Yander Ingouf won over 1km, met Leon Lust op de tweede plaats. Axel Jorissen werd 9de.