Elitemicromeeting III Oordegem

Yoran Deschepper mocht als eerste MACWer dit seizoen aan de bak. In Oordegem won hij de 200m in een nieuw clubrecord van 21.40.

Afgelopen woensdag kreeg Yoran het bericht dat hij mocht deelnemen aan de elitemicromeeting in Oordegem. Dit zijn momenteel de enigste meetings die zijn toegelaten door het ministerie van Sport. Hij kreeg de uitnodiging omdat hij op de 200m binnen de 5% regel valt om eventueel de limiet te behalen voor het EK beloften.

Hij opende zijn seizoen zeer sterk met een overwinning tegen Camille Snyders/WACO en de beste Belgische junioren met een nieuw clubrecord van 21.40. Hij verbeterde hiermee zijn tijd van 21.67 ondanks dat dit nog zeer vroeg is op het seizoen. Een video van de wedstrijd vind je hier.

We kijken uit naar verdere openingen zodat alle MACWers zich weer in competitie kunnen meten met elkaar.