BK Meerkamp

In Deinze hebben Fien Logier en Sverre Ramakers deelgenomen aan het BK meerkamp. Door de zware weersomstandigheden was het extra hard strijden. Regen en wind zorgden voor rare wedstrijd, maar hun meerkamptotalen zijn als een van de weinigen wel homologeerbaar.

Sverre Ramakers had na zijn vlaamse titel op de 300m horden heel wat last aan zijn rug en raakte juist op tijd klaar voor deze meerkamp. Hij werd zevende op de achtkamp met 4411 punten. Hij won natuurlijk de 1000m in 2.50.54 en presteerde zeer regelmatig. Enkel het polsstokspringen was iets minder met 2m80. Hij haalde persoonlijke records in het hoogspringen met 1m65 en het speerwerpen met 37m27. Hij heeft in dit zeer korte seizoen al liefst 14 boni gehaald in ons premiesysteem en staat op 8 proeven de eerste in de West-Vlaamse ranglijst.

Fien Logier was zelf een beetje verbaasd dat ze werd geselecteerd, maar toonde zeker dat ze hier op haar plaats was met een 12de plaats op 24 deelnemers. Ze haalde als eerstejaars 2988 punten. Haar windgesteunde 80m horden was met 13.08 een mooi debuut. De springnummers vielen ietsje tegen, in het speerwerpen haalde ze een persoonlijk record met 23m01. Op de 800m liep ze naar een zevende plaats in 2.31.92.