Wedstrijd 2 augustus gaat door

Vanaf 1 augustus kan men in Vlaanderen onder aangepaste omstandigheden weer atletiekwedstrijden organiseren. Het is logisch dat dit niet op alle terreinen mogelijk is. Omdat we heel wat vragen krijgen hierbij de bevestiging dat de wedstrijd van 2 augustus in Oostduinkerke doorgaat. We verzetten momenteel veel planningswerk om dit veilig te laten verlopen. Het uurrooster vindt u op deze website. We behouden de proeven zoals deze waren aangevraagd. Aangezien er met verplichte voorinschrijving zal gewerkt worden, kan en zal het uurrooster nog worden aangepast (proeven verlaat, niet vervroegd!). Vanaf 10 juli maakt de Vlaamse Atletiekliga zijn kalender bekend en zal de voorinschrijving waarschijnlijk geopend worden.

Meer informatie over de wedstrijd van 2 augustus.

Op zondag 20 september staat er ook een jeugdwedstrijd op het programma in Nieuwpoort. Meer info vind je hier.