Indoor: Belgisch kampioenschap cadetten en scholieren

Rendel Vermeulen kon op het BK indoor de titel wegkapen op de 60m bij de scholieren. Op de 200m haalde hij ook nog brons in een nieuw clubrecord. Daar mocht hij in de voorlaatste reeks aantreden en liep daar een nieuw clubrecord scholieren en alle categoriën van 22.55. In de laatste reeks liepen er twee atleten rapper, zelfs tot in de top 10 aller tijden, maar de derde had een tragere tijd dan Rendel, dus haalde hij brons bij het goud dat hij eerder haalde op de 60m (Medailles die trouwens terug moesten ingeleverd worden, omdat ze er geen genoeg hadden!!). Op die 60m plaatste hij zich vlot met reekswinst in 7.22. In de finale liep hij naar de titel in een nieuw persoonlijk record van 7.09.

Saartje Lansen haalde een mooie vijfde plaats op de 400m. Zij moest in de snelste reeks aantreden en trachtte zo lang mogelijk te volgen. Dit leverde een nieuw clubrecord op van 61.63. Ook Sverre Ramakers werd vijfde. In het verspringen evenaarde hij zijn persoonlijk record van 5m73. De laatste finaleplaats was voor Renzo Van de Vyvere die in het hoogspringen vlot over 1m75 raakte, waarna hij met overslaan trachtte te sparen maar niet meer hoger raakte en zo mooi zesde eindigde na een moeilijk seizoen.

Klara Versteele werd 14de in het hoogspringen met 1m50, op de 400m bleef Senne Vannobel juist boven zijn besttijd met 54.20. Victor Hoedt nam ook daan de reeksen van 60m deel. Ook hij bleef juist boven zijn besttijd met 7.70. Volgende week komen Fien Logier en Sverre Ramakers nog in actie op de 800m.