Veldloop: Poperinge

Slechts 28 MACWers op deze nochtans nabije seizoensafsluiter. Overwinningen waren er voor Yander Ingouf en Reinbert van Acker.

Reinbert van Acker won inderdaad de korte cross in Poperinge met een vijftal seconden voorsprong. In hun laatste veldloop als senior werden Karel Moerman en Steven Broucke 6de en 7de op de lange cross. Bij de vrouwen werd Emelie Butseraen vierde bij de seniores, Nancy van Eenoo werd derde bij de masters. Bij de mannen masters werd Steven Vandenbussche en Kurt Hintjes 11de en 17de. Bij de masters 50+ werden Laurens Outtier en Johan Becue 5de en 9de. Scholier Willem Vandroemme werd 7de, terwijl Ruben Herrewyn na vier FLAC atleten vijfde werd bij de cadetten. Arthur van Mossevelde en Arie Sampers werden 14de en 15de.

Twee miniemen meisjes aan de start. Nette Claeys werd 6de, Eline T’Jaeckx 9de. Bij de pupillen werd Emiel Vermeir vierde, met ook nog Arnaud Debecker op 26. Hanne Beauprez haalde het podium met een derde plaats bij de pupillen 2009, vlak voor Imaya Delanghe op 4, Eline De Maet op 5 en Elodie van Mossevelde op 7. Bij de oudste benjamins haalde Yander Ingouf zijn zesde overwinning van het seizoen. Matheo Debecker werd 7de, Devin Depoorter 10de. Bij de meisjes werd Britt Cooleman 11de en Louise Maes 17de. Een jaartje jonger werd Jef Van De Kerckhove 11de en Mathis Devos 15de.