Veldloop Ieper

34 MACWers namen deel aan de veldloop in Ieper, geprangd tussen onze twee eigen deelnemers. Drie overwinningen waren er met Didier Verstraete, Wout Logier en Evita Silis als winnaars. Yander Ingouf werd tweede.

Een betere wedstrijd voor Simon Vandenbon op de lange cross. Hij viel juist naast het podium met een vierde plaats. Op de korte cross werd Steven Broucke 10de. Bij de jongste masters werd Steven Vandenbussche 20ste en Kurt Hintjes 29ste. Didier Verstraete won de veldloop bij de 50+ en haalt zo een 3 op 3 dit seizoen. Laurens Outtier werd vijfde, Johan Becue 13de. Nancy Van Eenoo werd zesde bij de masters dames, Karolien Deman zevende.

Wout Logier haalde zijn eerste scholierenzege. Ook de zesde plaats van Jasper Dendooven mag gezien worden. Margaux Descamps werd 23ste bij de cadetten meisjes. Bij de jongste miniemen werd Joren Goemaere 34ste, Dylan Vandenplassche 44ste en Theo Van Renterghem 45ste. Vihara Panckoucke werd 6de, Leyla Werbrouck 30ste.

Emiel Vermeir werd 21ste bij de pupillen 2009. Sean Vandeputtee werd hier 43ste. Een jaartje jonger werd Lucca Regheere 37ste en Rune Vandenplassche 34ste. Imaya Delanghe werd 9de tweedejaarspupil, Hanne Beauprez werd 11de. Een jaartje jonger vierde Evita Silis haar eerste overwinning. Julie Quartier werd 16de, Ella Persyn 18de. Yander Ingouf werd in zijn wedstrijd tweede. Stan Persyn werd 19de. Jef Van de Kerckhove werd bij de jongsten 8ste, Mathis Devos 36ste en Fabio Colautti 39ste. Leah Silis werd 5de, Louise Maes 34ste.