Veldloop: CrossCup Roeselare

Niet zo heel veel volk van MACW op de jaarlijkse CrossCup in Roeselare. Dankzij maar liefst 15 benjamins kwamen we toch aan een goede 40 deelnemers. Yander Ingouf won zijn derde wedstrijd van het jaar. In Zele won Sterre Provost de lokale veldloop.

De senioren heren kozen voor de ultrakorte cross. Simon Vandenbon werd 35ste, Hannes Decadt 51ste. Bij de masters heren werd Kurt Hintjes 80ste, bij de dames Nancy van Eenoo 13de. Eerstejaarsscholier Wout Logier liep naar een knappe 16de plaats, ook goed om terug te zien was Jasper Dendooven op een 24ste stek. Bij de cadetten jongens werd Ruben Herrewyn ook 24ste, Arthur van Mossevelde werd 43ste, Fien Logier werd 31ste meisje.

Thibaut Debecker haalde de 11de plaats bij de oudste miniemen, Noah De Visch werd 26ste. Dylan Vandenplassche werd 37ste eerstejaars. Vihara Panckoucke werd 9de, Marie Cailliau 19de, Eline T’jaecxk 41ste en Leyla Werbrouck 46ste. Bij de tweedejaars pupillen werd Mingus Lybeer 34ste, Sean Vandeputte 45ste en Thorsten De Waele 46ste. Een jaartje jonger werd Robin Ringoot 37ste en Staf Veys 40ste. Hanne Beauprez en Imaya Delanghe werden 11de en 12de bij de pupillen 2010, met ook nog Elodie Van Mossevelde op 24, Eline De Maet op 26 en Lily De Groote op 34. Eerstejaars Jitske Vandenbroucke werd 11de.

Yander Ingouf won zijn derde wedstrijd van het seizoen. Ook met de Limburgse concurrentie kon hij afrekenen. Devin Depoorter werd 28ste, Ximen Seys 35ste, Dries Torreborre 46ste en Vic Veys 47ste. Bij de jongste jongens werd Mathis Devos 26ste, Siebe Deconinck 31ste, Fabio Colautti 35ste en Dario Colautti 37ste. Bij de tweedejaars meisjes benjamins werd Britt Cooleman 13de, Marieke De Groote 27ste en Louise Maes 34ste. Eerstejaars Ines Bossant werd 6de, Hanne Keygnaert 16de en Thilde De Waele 25ste.

In Zele won Sterre Provost de veldloop bij de miniemen. Kian Van Wesemael werd 22ste. Pupil Jayden Van Wesemael werd 37ste.