Veldloop Aalter

23 MACWers stonden aan de start op de veldloop in Maria-Aalter op zondag. Sterre Provost won bij de miniemen. Yander Ingouf werd tweede bij de benjamins.

In de seniorswedstrijd haalt Simon Vandenbon de vijfde plaats, ook Steven Broucke kwam als 10de nog juist in de top 10. Bij de jongste masters werden Frank Dawyndt en Kurt Hintjes 30ste en 34ste. Jarne Vandenbussche werd 23ste scholier, Arthur van Mossevelde 32ste cadet. Eline Debecker werd zeer mooi vijfde bij de cadetten meisjes. Margaux Descamps werd 23ste.

Thibaut Debecker haalde ook de vijfde plaats bij de oudste miniemen. Kian van Wesemael werd hier 35ste. Dylan Vandenplassche werd 45ste eerstejaars. Sterre Provost kon de wedstrijd winnen bij de meisjes tweedejaars, een jaartje jonger werd Marie Cailliau 16de. Arnaud Debecker werd 33ste in zijn pupillenwedstrijd, Rune Vandenplassche 49ste. Bij de meisjes werd Elodie van Mossevelde 19de, Isaura Declercq liep naar de 40ste plaats. Net als afgelopen werd Yander Ingouf tweede bij de benjamins, Matheo Debecker werd 9de. Mathis Devos werd 22ste bij de eerstejaars. Drie benjamins meisjes waren er aan de start met Britt Cooleman op 12, Juliette De Bruyne op 27 en Louise Maes op 30.