Veldloop: Waregem

Twee overwinningen waren er voor MACW in de eerste West-Vlaamse veldloop, de jongerencross in Waregem. Thalissa Vanderwee won bij de cadetten, Rune Nollet haalde zijn eerste veldloopzege bij de juniors.

Op de lange cross viel Simon Vandenbon juist naast het podium. Hij behaalde een knappe vierde plaats. In de wedstrijd voor juniors en masters werd Rune Nollet tweede. Hij werd daarmee ruim eerste junior en bleef toch enkel gerenommeerde masters voor. Steven Vandenbussche werd 20ste, Laurens Outtier 33ste en Kurt Hintjes 40ste. Bij de scholieren jongens werd Wout Logier vierde, terwijl Thalissa Vanderwee kon winnen bij de cadetten meisjes. Saartje Lansen werd 11de, Fien Logier 16de.

Een mooie tweede plaats was er voor Thibaut Debecker bij de miniemen jongens. Jasper Naudts werd 28ste, Douwe Vanden Berghe 50ste en Quinten Royer 66ste. Miniemen meisjes Vihara Panckoucke en Aster Hellebaut werden 10de en 11de. Louise Coussement werd 28ste en Floor Vanbleu 47ste. Bij de pupillen werd Victor Naudts 48ste, Hanne Beauprez 15de. Mathis Devos werd 64ste bij de benjamins.

Op zaterdag haalde Arthur van Mossevelde de 30ste plaats bij de cadetten jongens op de veldloop in Zwijnaarde. Op de NaturaRun in Oostduinkerke werd Kevin Gadeyne 6de op de 15km. Maité Vanhee haalde de vierde plaats bij de vrouwen.