Loat Mie moar Lopen

De stratenloop Loat mie moar lopen in Veurne trok vrijdagavond veel deelnemers. Voor MACW won Reinbert van Acker de vijf kilometer. Hieronder een kort verslag. De uitslag vindt u terug op www.chronorace.be. Michel De Coene heeft een mooie fotoreportage gemaakt op onze fotosite. Een tip om zeker op de foto te komen en aanmoedigingen te krijgen vanop de zijkant is het dragen van een clubtruitje.

Reinbert van Acker stond de afgelopen jaren al enkele keren op het podium van de 5km en kon nu de zege mee naar huis nemen. Laurens Outtier werd negende, Cis van Biervliet 11de, Jasper Dendooven 17de, Thibaut Debecker 24ste, Simon Vandenbon 28ste, Pieter Spaey 38ste en Eva Beyen als vijfde vrouw 39ste.

Rune Nollet werd vierde op de 10km, voor Bjorn Pollentier op de 8ste plaats. Paul Rosseel werd 31ste, Sebastien Degrieck 41ste en Mathieu Vandermeeren 46ste.