Straat: Paasweekend

Op paaszaterdag werd er overal in West-Vlaanderen gelopen. Van Koksijde, over Oostende en Kortemark tot in Oostrozebeke. Hierbij een overzicht van de gekende MACWresultaten.

Op de Koksijde trail werd over 10km Johan Becue 14de, Robby Legein 15de en Mathieu Vandermeeren 22ste. Sarah Dekien werd 36ste en derde bij de dames. Op de 6km werd Patrick Decroos 14de, Filip Vandenbulcke 15de en Erika Goessens 70ste.

Dominique Alleman werd knap zesde op de Halve Marathon Lakosta in Kortemark. Hij liep deze in een tijd van 1u18.23. Op de hazegrasloop in Oostende werd Kevin Gadeyne 29ste, gevolgd door Jurgen De Groote op een 34ste plaats. Trees van Hollebeke werd 7de bij de dames.

Op maandag werd Karel Moerman derde op de manche van het RunningcenterCriterium in Ichtegem. Over 10.2km volgde Steven Broucke als zesde, Bjorn Pollentier als 11de en Steven Vandenbussche als 15de. Hein Delobbel werd 21ste. FIlip Feys werd 113de, Sybille Vandemaele 114de en Kurt Hintjes 183ste.