Indoor: BK Cadetten en Scholieren

Op het Belgisch kampioenschap voor cadetten en scholieren ontbraken voor MACW toch wel wat kanshebbers. Sverre Ramakers werd vierde, Rendel Vermeulen kon het clubrecord op de 200m verbeteren.

Op de 800m bij de cadetten werd het een zenuwachtige wedstrijd met veel positiewissels. Uiteindelijk kon Sverre Ramakers een mooie vierde plaats veroveren in een nieuw persoonlijk record van 2.09.50. Renzo van de Vyvere zat in het hoogspringen mooi in de flow tot en met 1m81, maar 1m84 bleek dan opeens te hoog. Hij haalde een knappe zesde plaats.

Op de spurtnummers miste Rendel Vermeulen nipt de finale op de 60m met 7.36. Op de 200m verpulverde hij zijn persoonlijk record naar 23.44, ook een nieuw clubrecord. Imke De Ceuleners liep 8.30 en 26.95, telkens haar tweede beste tijd ooit. Augustine van Zegbroeck liep een knap persoonlijk record van 62.47 op de 400m.