Cross: Ardooie

In Ardooie sloten onze veldlopers hun seizoen af. Yander Ingouf haalde zijn negende zege van het seizoen. Podiumplaatsten waren er voor Wout Logier, Thibaut Debecker en Eline Debecker.

Yander Ingouf haalde met ruime voorsprong zijn negende zege van het seizoen binnen bij de jongste benjamins. Hanne Beauprez werd 9de bij de eerstejaaars pupillen, gevolgd door Elodie van Mossevelde op 13 en Eline De Maet op 16. Een jaartje ouder werd Vihara Panckoucke 6de, met ook nog Marie Cailliau op 14. Eline Debecker haalde haar eerste podiumplaats. Zij werd derde bij de miniemen. Neef Thibaut Debecker deed het haar na in de volgende wedstrijd. Noah De Visch werd 13de. Een jaar ouder werd Arthur van Mossevelde negende.

Wout Logier haalde een mooie tweede plaats binnen na de Belgische kampioen. Jarne Vandenbussche werd 11de. SIlke Keersse haalde de 14de plaats bij de scholieren meisjes. Rune Nollet viel met een vierde plaats juist naast het podium bij de scholieren. Maarten Seys werd 14de. Op de korte cross haalde Simon Vandenbon een mooie vijfde plaats, Laurens Outtier werd 24ste, Kurt Hintjes 26ste. Op de lange cross werd Karel Moerman 7de, Steven Vandenbussche 16de.