BK Veldlopen Brussel

De beste resultaten op het BK Veldlopen werden neergezet door onze cadetten. Bij de eerstejaars werd Thalissa Vanderwee 5de, Maité Vanhee werd 35ste bij de tweedejaars. Wout Logier werd tiende bij de jongens, eerstejaars Ruben Herrewyn werd 50ste.

Bij de seniores keken we vol trots naar de overwinning van ons oud-lid Hanna Vandenbussche. Zelf zagen we nog een 51ste plaats van Simon Vandenbon op de korte cross en Laurens Outtier die deelnam aan de lange cross en logischer wijze gedubbeld werd. Reinbert van Acker (83ste korte cross) en Tibo Vandenbroucke (38ste scholier) waren niet of niet op tijd ingeschreven dus namen buiten competitie deel

Bij de jeugd zagen we een 34ste plaats voor Matheo Debecker. Thibaut Debecker werd in zijn wedstrijd 35ste. Elodie en Artur van Mossevelde werden 49ste en 67ste. Sterre Provost werd 61ste.