CrossCup Rotselaar: Vlaams kampioenschap veldlopen

Op de CrossCup in Rotselaar werden drie medailles veroverd op het Vlaams Kampioenschap. Sybille Vandemaele werd tweede bij de W55, Thalissa Vanderwee en Tibo Vandenbroucke haalden brons.

In de wedstrijd van de masters dames werd Sybille Vandemaele 42ste. Zij werd hiermee tweede bij de masters dames W55. Nancy Van Eenoo werd 27ste, 8ste bij de W40. Laurens Outtier werd 44ste in de wedstrijd van de oudere masters. Hij werd hiermee 24ste M50er. Reinbert van Acker werd 43ste op de korte cross.

Twee jaar na zijn Vlaamse titel bij de cadetten toont Tibo Vandenbroucke nogmaals zijn klasse. Hij werd vierde bij de scholieren en haalde de derde plaats op het Vlaams kampioenschap. Wout Logier werd achtste bij de cadetten jongens (7de tweedejaars), Thalissa Vanderwee zevende bij de meisjes. Ze haalde hiermee de derde plaats bij de eerstejaarscadetten.

Bij de oudste miniemen werd Arthur van Mossevelde 19de, een jaartje jonger werd Thibaut Debecker achtste, Noah De Visch 28ste. Marie Cailliau werd 29ste bij de tweedejaarspupillen, Elodie van Mossevelde 18de eerstejaars.