Cross: Veldloop Poperinge

In Poperinge kwamen er 43 MACWers aan de start. Yander Ingouf en Wout Logier dikten hun seizoensaantal overwinningen aan. Medailles waren er voor Tine Vandenbussche, Thalissa Vanderwee, Sterre Provost, Thibaut Debecker en Jitske Vandenbroecke.

Reinbert van Acker werd zesde op de lange cross bij de mannen. Simon Vandenbon werd 13de, Steven Dobbelaere 19de en Sebastien Degrieck 21ste. In de masterswedstrijd werd Steven Vandenbussche 14de, Christoph Fieuw 16de, Didier Verstraete 19de, Kris Degraeve 21ste, Lieven Pieters 34ste, Johan Becue 35ste, Laurens Outtier 38ste en Kurt Hintjes 43ste. In de dameswedstrijd werd Tine Vandenbussche derde bij de juniores. Nancy van Eenoo werd 9de bij de masters, Sybille Vandemaele 11de.

Wout Logier kon weer de overwinning binnenhalen bij de cadetten. Voor de tweede week op rij klopt hij provinciaal kampioen Maarten Dewulf/AVR. Ruben Herrewyn haalde de 16de plaats. Thalissa Vanderwee werd derde cadette meisje, terwijl Rune Nollet de vijfde scholier werd. Brend Walraevens liep naar de 15de plaats.

Jitske Vandenbroeck werd bij de benjamins meisjes mooi twee, terwijl Yander Ingouf zijn achtste seizoensoverwinning binnenhaalde. Matheo Debecker werd 9de, Rhemy Delanghe 28ste. Rune Vandenplassche werd 19de tweedejaars. Imaya Delanghe werd zevende eerstejaars pupil gevolgd door Elodie van Mossevelde op 9 en Eline De Maet op 13. Een jaartje ouder werd Vihara Panckoucke 11de, Marie Cailliau 12de en Eline T’Jaeckx 19de. Arnaud Debecker werd 14de bij de eerstejaarspupilen, Emiel Vermier 17de, Thorsten De Waele 29ste en Sean Vandeputte 33ste. Tweedejaars Dylan Vandenplassche werd 30ste. Sterre Provost haalde de derde plaats in haar wedstrijd. Djamila Isa werd hier 16de en Manou Legein 20ste. Margaux Descamps werd een jaartje ouder 10de. Ook Thibaut Debecker mocht op het derde podiumtrapje. Arthur van Mossevelde werd 13de en Quinten Mespouilles 15de.