Indoor: Vlaams Kampioenschap Cadetten en Scholieren

Twee zilveren medailles werden er behaald op de Vlaamse Kampioenschappen. De cadetten jongens Victor Hoedt en Sverre Ramakers werden telkens tweede in hun wedstrijd.

Victor Hoedt mocht als eerste aan de slag in het hoogspringen en begon ook laag aan zijn opdracht, maar met “first clearances” tot en met 1m70 schakelde hij bijna alle concurrentie uit. Enkel Belgisch kampioen Victor Van Aerde/KAAG kon hem op 1m72 kloppen en zo de zilveren medaille aan MACW laten. Klara Versteele haalde bij de cadetten meisjes de vijfde plaats met 1m53, dezelfde plaats als Renzo Van de Vyvere bij de scholieren jongens met 1m81.

De tweede zilveren medaille kwam er op de 800m. In een tactische wedstrijd liep Senne Vannobel sterk mee aan de leiding en werd uiteindelijk vijfde in 2.15.16, Sverre Ramakers zat wat verder in het pak en kon in de laatste rond toch oprukken naar voor. Hij werd tweede in 2.12.27. Bij de meisjes had Maya Vanhee door blessure nog geen indoorprestatie waardoor ze in de traagste reeks terecht kwam, die ze wel autoritair won in 2.33.24, waarmee ze in totaal zesde werd.

Op de 60m lukte Imke De Ceuleners een nieuw persoonlijk record van 8.26, Alix Verplancke liep 8.50; Baptiste Hoorelbeke 7.77 en Rendel Vermeulen 7.51. Ook op de 200m verbeterde Imke zich ruim naar 26.44. Rendel liep met 24.04 ook een persoonlijk record. Baptist kwam tot 25.63, Maïté Vanhee liep 28.26. Op de 400m kon Augustine van Zegbroeck haar reeks winnen in een nieuw persoonlijk record van 63.15.