Cross: Grote Prijs Stad Ieper

Vier overwinning voor 42 MACWers op de bevroren omloop aan het Sportstadion in Ieper. De bloemen waren voor Yander Ingouf, Wout Logier, Sybille Vandemaele en Didier Verstraete. Tine Vandenbussche zorgde voor nog een extra zilveren plak

Op de lange cross bij de seniors werd Karel Moerman 7de, Steven Broucke haalde de 16de plaats. Bij de dames werd Tine Vandenbussche knap tweede in haar seizoensdebuut. Nancy Van Eenoo werd 7de master. Sybille Vandemaele kon weer winnend afsluiten bij de masters 50+, net als Didier Verstraete bij de mannen. Lieven Pieters werd hier 11de, Laurens Outtier 13de. Bij de jongere masters werd Dominique Alleman 7de, Steven Vandenbussche 14de en Kurt Hintjes 25ste.

Wout Logier haalde een mooie overwinning bij de cadetten jongens. Jarne Vandenbussche volgde niet zo ver op een vierde plaats. Ruben Herrewyn werd 12de. Rune Nollet werd 7de bij de scholieren jongens. Brend Walraevens werd 22ste, Maarten Seys 24ste en Willem Vandroemme 25ste.

Yander Ingouf kon bij de jongste benjamins zijn zegereeks aanhouden. Matheo Debecker werd 6de. Een jaartje ouder werd Rune Vandenplassche 31ste. Hanne Beauprez werd 6de eerstejaarspupil, gevolgd door Imaya Delanghe op 10, Elodie van Mossevelde op 13, Eline De Maet op 21 en Lili Pylyser op 24. Vihara Panckoucke werd 4de tweedejaars, met ook nog Marie Cailliau op 7 en Eline T’Jaeckx op 21. Arnaud Debecker werd 7de bij de eerstejaarspupillen, Thorsten De Waele 31ste en Sean Vandeputte 35ste. Een jaartje ouder werd Quinten Royer 30ste en Dylan Vandenplassche 36ste. Als eerstejaarsminiemen zagen we Larissa Ceenaeme op 17 en Djamila Isah op 21, terwijl bij de tweedejaars Eline Debecker en Saartje Lansen 6de en 7de werden. Fien Logier werd 9de en Margaux Descamps 12de. Thibaut Debecker haalde als vierde juist het podium niet. Arthur van Mossevelde werd 17de.