Cross: Ertvelde

Op de traditionele Kerstprijs in Ertvelde werden er twee overwinningen behaald. Zowel Wout Logier als Yander Ingouf konden winnen in het Noorden van Oost-Vlaanderen. Matheo Debecker mocht mee op het podium.

Cadet Wout Logier haalde zijn eerste veldloopoverwinning, hij kon onder andere voor de eerste keer afrekenen met de West-Vlaamse zegekoning Maarten Dewulf/AVR. Bij de meisjes werd Thalissa Vanderwee 13de. Kurt Hintjes werd 64ste bij de masters.

Bij de miniemen jongens werd Thibaut Debecker mooi 5de. Een jaartje ouder werd Arthur van Mossevelde 21ste en Quinten Mespouilles 33ste. Eline Debecker haalde een goede 6de plaats, Djamila Isah werd 40ste. Pupil Arnaud Debecker werd 28ste, Elodie van Mossevelde werd 23ste. Een mooie dubbel bij de jongste benjamins. Yander Ingouf haalde de vijfde zege van zijn seizoen, meer nog Matheo Debecker mocht als derde verdiend mee op het podium.