Veldloop Oudenaarde

15 MACWers trokken zondag naar de veldloop in Oudenaarde. Yander Ingouf won zijn derde wedstrijd op rij. Sybille Vandemaele werd tweede bij de masters 50+.

Op de lange cross bij de senioren haalde Simon Vandenbon de 8ste plaats, op de korte cross eindigde Simon Blanckaert als 11de juist naast de top10. Sybille Vandemaele werd 2de bij de masters dames 50+, Brend Walraevens werd 23ste bij de scholieren jongens.

Bij de miniemen jongens werd Arthur van Mossevelde 19de, Thibaut Debecker eindigde als 15de. Manou Legein werd 43ste bij de miniemen meisjes. Pupil Dylan Vandenplassche werd 39ste, Arnaud Debecker 28ste en Elodie van Mossevelde 13de. Rune Vandenplassche werd 34ste bij de tweedejaarsbenjamins, een jaartje jonger kon Yander Ingouf zijn derde zege op rij vieren. Matheo Debecker werd 8ste.