CrossCup Roeselare

Op de CrossCup Roeselare haalde Yander Ingouf zijn tweede overwinning van het seizoen. Sterre Provost liep naar de derde podiumstek. Bij de cadetten en scholieren waren er top10 plaats voor Wout Logier, Sverre Ramakers en Tibo Vandenbroucke.

Jitske Vandenbroucke was de eerste MACW in actie met een 9de plaats, een jaartje ouder werd Marieke De Groote 10de. Yander Ingouf haalde zijn tweede overwinning van het seizoen, Matheo Debecker werd 15de, Rune Vandenplassche 37ste. Bij de pupillen meisjes werd Elodie van Mossevelde 14de, gevolgd door Mare Trybou op 19de, Eline De Maet 22ste en Lily De Groote 37ste. Marie Cailliau werd 18de tweedejaars. Bij de jongens werd Arnaud Debecker 27ste, Quinten Royer werd 41ste, Dylan Vandenplassche 44ste.

Sterre Provost werd derde bij de eerstejaarsminiemen. Lieselot Spaey werd op korte afstand vijfde. Linde Trybou werd 20ste, Jore Ramakers 27ste, Jennifer Hemelsoet 34ste, Manou Legein 39ste en Djamila Isah 40ste. Een jaar ouder werd Saartje Lansen 10de, Fien Logier 13de en Lore Demeester 28ste. Thibaut Debecker haalde de 7de plaats, voor Floris van Colen op 10, Rowan Mommerency op 15 en Noah De Visch op 23. De tweedejaars Arthur van Mossevelde en Quinten Mespouilles werden 16de en 27ste.

Wout Logier eindigde net naast het podium bij de cadetten jongens met een vierde plaats, Sverre Ramakers werd 8ste en Ruben Herrewyn 30ste. Tibo Vandenbroucke volgde goed met de achtervolgende groep op de Belgische kampioen die een ruime voorsprong verzamelde. In de eindspurt haalde hij uiteindelijk een knappe zesde plaats binen. Bij de juniors werd Simon Blanckaert 29ste, bij de masters werd Nancy Van Eenoo 17de, Kurt Hintjes 79ste. Op de lange cross werd Reinbert van Acker 50ste en Bjorn Ringoot 55ste.