Veldloop Brugge

Op deze eerste editie van de veldloop in Brugge werden de eerste individuele veldloopzeges voor MACW behaald met Thalissa Vanderwee en Yander Ingouf. Podiumplaatsen waren er voor Fien en Wout Logier, Sverre Ramakers en Lieselot Spaey.

Thalissa Vanderwee won de wedstrijd bij de cadetten meisjes met een mooie voorsprong. Maité Vanhee haalde een geode zesde plaats. Bij de jongens werd Sverre Ramakers tweede, vlak voor Wout Logier op de derde plaats. Ruben Herrewyn werd 14de, Senne Vannobel 19de.

In de dameswedstrijd werd Nancy van Eenoo 7de masters, Sarah Dekien werd 10de seniore. Bij de masters heren werd Frank Dawyndt 26ste en Kurt Hintjes 31ste. Op de lange cross haalde Steven Broucke de 15de plaats, voor Steven Dobbelaere op 16 en Mathieu Vandermeeren op 18.

Marieke De Groote kwam als eerste voor MACW in actie. Zij werd vijfde benjamine. Bij de jongens kon Yander Ingouf zijn eerste zege behalen. Eliot Delbarge werd 20ste. Eerstejaars pupille Elodie van Mossevlede werd 5de, Imaya Delanghe 7de, Hanne Beauprez 10de, Eline De Maet 14de, Lily De Groote 17de en Lili Pylyser 22ste. Ook Eline T’Jaeckx werd een jaartje ouder 22ste. Quinten Royer was de enigste jongen op een 27ste plaats. Bij de eerstejaarsminiemen werd Lieselot Spaey derde, Jore Ramakers werd 18de, voor Jennifer Hemelsoet op 20, Manou Legein op 22 en Chiara Colautti op 30.Fien Logier haalde de tweede plaats bij de tweedejaars. Lore Demeester werd hier 11de. Arthur van Mossevelde werd 10de tweedejaars miniem, Noah De Visch 15de eerstejaars.