Veldloop Aalter

Een 30tal MACWers trok naar de 42ste Veldloop van Aalter. Podiumplaatsen waren er voor Sverre Ramakers en Yander Ingouf. Yander haalde de tweede plaats bij de jongste benjamins, in dezelfde tijd werd Matheo Debecker 4de. Elliot Delbarge werd 9de. Rune Vandenplassche werd 37ste bij de tweedejaars. Imaya Delanghe werd 13de bij de eerstejaarspupillen, Elodie van Mossevelde werd 16de, Lili Pylyser 32ste. Een jaartje ouder werd Marie Cailliau 10de, Floor Vanbleu werd 20ste, Eline T’Jaeckx 35ste. Eerstejaarspupil Arnaud Debecker werd 25ste, tweedejaars Dylan Vandenplassche 41ste.

Een hoop eerstejaarsminiemen met Lieselot Spaey die zesde werd, Djamila Isah werd 22ste, Jennifer Hemelsoet 25ste, Manou Legein 27ste en Chiara Colautti 31ste. Eline Debecker werd in de volgende wedstrijd vijfde , voor Saartje Lansen die 7de werd en Margaux Deschamps op plaats 16de. Bij de jongens viel Thibaut Debecker net naast het podium met een vierde plaats. Arthur van Mossevelde werd 16de.

Morgane Ocquet werd 24ste bij de cadetten meisjes, terwijl Sverre Ramakers derde werd bij de cadetten jongens. Ruben Herrewyn werd 15de. Rune Nollet bevestigde bij de scholieren jongens en werd vierde. Bij de masters werd Sybille Vandemaele 11de, Kurt Hintjes 29ste. Steven Broucke liep naar de 14de plaats in de seniorswedstrijd.